Regulamente

Reglementările Noastre, Standardul Tău: Ghidul Clubului Național de Ciobănesc German

Regulament IGP - BH

Respectarea strictă a prevederilor Regulamentului IGP – BH este obligatorie pentru participarea și desfășurarea corectă a evenimentului, asigurând astfel integritatea și standardul înalt al competiției.

OBTINEREA DREPTULUI de REPRODUCTIE

Regulament Selecție

Regulamentul de Selecție a Ciobănescului German este modelat după standardele și principiile prestigiosului regulament SV (Verein für Deutsche Schäferhunde), reflectând angajamentul nostru față de valorile și calitățile superioare pe care le promovează acest club. În conformitate cu aceste norme înalte, selectăm cu grijă exemplarele care îndeplinesc standardele excelente ale rasei, contribuind astfel la perpetuarea tradiției și calităților remarcabile ale Ciobănescului German.

Regulament AD

Regulamentul de Anduranță al Ciobănescului German, elaborat de Clubul Național Ciobănesc German, stabilește norme și standarde pentru competițiile de anduranță, punând accentul pe evaluarea capacităților fizice și mentale ale exemplarelor. Acest document detaliază cerințele privind pregătirea, participarea și evaluarea comportamentului câinilor pe parcursul competițiilor, având în vedere calitățile specifice ale Ciobănescului German. Prin respectarea acestui regulament, participanții contribuie la menținerea excelenței în ceea ce privește anduranța și performanța acestei rase remarcabile.

Regulament WUSV (WUSV WM)

Regulamentul Selectiei Echipei Nationale ACNCG pentru
Campionatul Mondial IGP WUSV (WUSV WM)