Regulament IGP - BH

Respectarea strictă a prevederilor Regulamentului IGP – BH este obligatorie pentru participarea și desfășurarea corectă a evenimentului, asigurând astfel integritatea și standardul înalt al competiției.

January 01, 2019

Regulament IGP

IGP (FPr, UPr, SPr, GPr) ~ BH ~ IBgH ~ FH ~ StPr

REGULAMENTUL INTERNATIONAL DE EXAMINARE A CAINILOR UTILITARI FCI – ACHR,
INTRAT IN VIGOARE LA 01.01.2019

Modificarea regulamentului IGP

Conform celei mai recente informari transmise de dl. Robert Markschläger, Presedinte al Comisiei FCI pentru Caini Utilitari, regulamentul de lucru IGP urmeaza sa suporte noi modificari, ce vor intra in vigoare cel mai devreme la 1 ianuarie 2024. Noul regulament va fi transmis asociatiilor membre FCI imediat dupa editare.

In preambul, Comisia Utilitara FCI a hotarat deja excluderea loviturilor de baston aplicate in cadrul probei C (paza si protectie) a examinarilor IGP 1 – 3. Proba C va contine in continuare faza de presiune cu baston moale, dar nu se vor mai aplica lovituri. Hotararea a intrat in vigoare pentru toate examinarile IGP FCI, incepand cu data de 01.01.2023.

Mai trebuie adus in atentia organizatorilor de competitii utilitare si faptul ca noua denumire corecta si completa a examinarii IGP (Internationale Gebrauchshunde Prüfungsordnung) este IGP FCI si ca in aceasta formula trebuie notata in carnetele de performanta ale participantilor la examinari.