WORK-SHOP Attila Takacs ~ PAZA de competitie IGP

Attila Takacs este unul dintre cei mai experimentati si versatili atentatori de competitie.
Are ,,sub centura” Campionatul Mondial pentru Ciobanesc German – WUSV, Campionatul Mondial pentru Ciobanesti Belgieni (FMBB), Campionatul Mondial de Rottweileri (IFR) si Campionatul Mondial pentru Schnauzeri (ISPU). A prestat ca atentator la Campionatul Statelor Unite (care a strans 70 de caini la start) si campionatul DMC (Clubul de Malinois din Germania, unul dintre cele mai puternice cluburi nationale din lume). Desigur, in mansonul sau au luptat sute de cainin de top din Ungaria, la nenumarate Campionate Nationale, examinari de selectie si alte competitii de top. In Ungaria colaboreaza cu nenumarate cluburi sportive si scoli de dresaj, fiind unul dintre cei mai apreciati si solicitati sportivi de acolo. Si in Romania a fost deja prezent la evenimentele CNCG, la Campionate anterioare si competitii de selectie.
Clubul National de Ciobanesc German se bucura ca are oportunitatea sa ofere membrilor sai posibilitatea de a se antrena cu un atentator atat de valoros, GRATUIT! Va asteptam la antrenament.
This workshop is FREE for all CNCG members.!
Pentru ne-membrii CNCG, taxa de aprticipare este de 350 lei (70 euro) si se achita in contul Clubului:
IBAN: RO24CECEIS0143RON0610744, titular Asociatia Clubul National de Ciobanesc German, CUI 11315144, Mogosoaia, If. (mentionati ,,WORKSHOP + numele cainelui”)
Participation fee: 70 euro. It can be payed to: Asociatia Clubul National de Ciobanesc German, CUI 11315144, Mogosoaia, If., IBAN: RO45CECEIS01C1EURO772172, SWIFT CECEROBUXXX (please mention: “WORKSHOP + name of the dog“)

Grupa de work-shop va cuprinde maxim 10 caini. Se vor lucra individual, cu fiecare caine, 2 antrenamente, in functie de solicitarea stapanului (conductorului). Va rugam sa echipati cainele corect si sa aveti asupra dumneavoastra accesoriile necesare. In cadrul evenimentului si incinta locatiei NU puteti utiliza accesorii de presiune si corectie (zgarzi electrice, zgarzi de forta).

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, va rugam sa ne contactati la cncg.bucuresti@gmail.com

!! LOCURILE SUNT LIMITATE !!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *